russafa-fa! Escola de Tabal i Dolçaina

  • Augmenta la mida de la font
  • Mida de la font per defecte
  • Disminueix la mida de la font
Home Informació CONCURS DE PAS-DOBLES 25é ANIVERSARI

CONCURS DE PAS-DOBLES 25é ANIVERSARI

Correu electrònic Imprimeix PDF

 

CONCURS DE COMPOSICIÓ DE PAS-DOBLES COMMEMORATIU DEL 25é ANIVERSARI DE RUSSAFA-FA, ESCOLA DE TABAL I DOLÇAINA

 

BASES:

 

 

Primera:

 

Podran concórrer tots els compositors, espanyols i estrangers, amb residència en Espanya.

 

 

Segona:

Els pas-dobles sense text literari, i instrumentats per a una plantilla habitual de colla de tabal i dolçaina, l’instrumental màxim del qual es relaciona a la fi d’aquest text, deuran ser originals i inèdits, sense que hagen sigut confiats anteriorment per a ser interpretats en banda alguna, ni tampoc premiats en altres concursos.

Tercera:

Les obres s’entregaran personalment, per correu, o missatgeria, a la següent adreça:

Camila Cucó, en Avgda. Pérez Galdós, 29 Bajo de València

Quarta:

Els concursants presentaran les seues obres mitjançant un sobre tancat, en el qual portarà la partitura, amb el seu títol, i el pseudònim de l’autor, així com un altre sobre tancat en què, en la part exterior constarà el pseudònim utilitzat i en la part interior, una fotocòpia del DNI com a identificació de l’autor, amb les seues dades personals, adreça, telèfon, e-mail, etc. A més a més, una declaració jurada declarant que l’obra és original i inèdita, i acceptant les presents bases.

Cinquena:

Els treballs deuran presentar-se impresos per sistema informàtic, essent imprescindible adjuntar, en suport digital, l’àudio del pas-doble.

S’adjuntaran 3 exemplars de la partitura, així com, una còpia de les particel·les.

Sisena:

El termini de presentació dels treballs serà des de les 0:00 h del dia 15 de Març de 2018 fins a les 23:59 h del 15 de Maig de 2018

Setena:

L’Escola de Tabal i Dolçaina, Russafa-fa, nomenarà un Jurat Tècnic, el qual valorarà les obres.

Vuitena:

Dels pas-dobles presentats se seleccionaran un màxim de tres, que seran considerats finalistes.

Novena:

Els pas-dobles finalistes seran interpretats en privat per la colla RUSSAFA-FA el dia 28 de juny de 2018, en el qual es resoldrà el Concurs.

Desena:

Es lliurarà un sol premi de 500 €, així com Diploma atorgat pel Jurat Tècnic. En el cas de que cap obra presentada tinguera la suficient qualitat, el Jurat podrà declarar desert el premi.

Onzena:

El pas-doble guanyador serà interpretat, en primícia, per la colla RUSSAFA-FA, en el concert Aniversari.

Dotzena:

L’autor guardonat conservarà tots els drets que la Llei de Propietat Intel·lectual concedeix, als autors, respecte a audicions públiques, edicions impreses, gravacions i qualsevol altra cosa reconeguda per la Llei.

El pas-doble guanyador, atorgat pel Jurat Tècnic, passarà a nomenar-se “PAS-DOBLE RUSSAFA-FA”.

Tretzena:

Serà obligatori mencionar, als programes dels concerts en què s’interprete l’obra premiada, segons en cada cas, així com en edicions impreses, discs, edicions radiofòniques i televisió, la següent llegenda:

- 1r. Premi del concurs de pas-dobles de l’E.T.D. Russafa-fa, de València, commemoratiu del 25é Aniversari.

Catorzena:

Les partitures de l’obra premiada passaran a integrar l’arxiu de l’Escola de Tabal i Dolçaina RUSSAFA-FA, podent ser editada i gravada sense necessitat del permís de l’autor.

Quinzena:

Els pas-dobles no premiats podran ser arreplegats pels autors en el termini de 30 dies. Passat aquest termini, seran destruïdes.

Per a qualsevol dubte o informació:

Correu electrònic: Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessiteu que el JavaScript estigui habilitat per a mostrar-la

Telèfons: 685 67 85 80

ANNEX:

Plantilla de la Colla per a presentar les particel·les

Dolçaines: 17 intèrprets

Percussió: 5 percussionistes

 

Darrera actualització de dijous, 15 de març de 2018 08:46  

Breus


L'Associació Danses del Corpus de València ha editat un DVD sobre les danses del Corpus de la nostra ciutat, en el qual han intervingut companys nostres. Aquest DVD es presentarà, dijous 17 de juny, a les 19:30 h, en el saló Alfons el Magnànim, del Museu de la Beneficiència de València. Estem tots invitats a aquest acte.