russafa-fa! Escola de Tabal i Dolçaina

  • Augmenta la mida de la font
  • Mida de la font per defecte
  • Disminueix la mida de la font
Home Informació CONCURS DE PAS-DOBLES 25é ANIVERSARI

CONCURS DE PAS-DOBLES 25é ANIVERSARI

Correu electrònic Imprimeix PDF

 

CONCURS DE COMPOSICIÓ DE PAS-DOBLES COMMEMORATIU DEL 25é ANIVERSARI DE RUSSAFA-FA, ESCOLA DE TABAL I DOLÇAINA

 

BASES:

 

 

Primera:

 

Podran concórrer tots els compositors, espanyols i estrangers, amb residència en Espanya.

 

 

Segona:

Els pas-dobles sense text literari, i instrumentats per a una plantilla habitual de colla de tabal i dolçaina, l’instrumental màxim del qual es relaciona a la fi d’aquest text, deuran ser originals i inèdits, sense que hagen sigut confiats anteriorment per a ser interpretats en banda alguna, ni tampoc premiats en altres concursos.

Tercera:

Les obres s’entregaran personalment, per correu, o missatgeria, a la següent adreça:

Camila Cucó, en Avgda. Pérez Galdós, 29 Bajo de València

Quarta:

Els concursants presentaran les seues obres mitjançant un sobre tancat, en el qual portarà la partitura, amb el seu títol, i el pseudònim de l’autor, així com un altre sobre tancat en què, en la part exterior constarà el pseudònim utilitzat i en la part interior, una fotocòpia del DNI com a identificació de l’autor, amb les seues dades personals, adreça, telèfon, e-mail, etc. A més a més, una declaració jurada declarant que l’obra és original i inèdita, i acceptant les presents bases.

Cinquena:

Els treballs deuran presentar-se impresos per sistema informàtic, essent imprescindible adjuntar, en suport digital, l’àudio del pas-doble.

S’adjuntaran 3 exemplars de la partitura, així com, una còpia de les particel·les.

Sisena:

El termini de presentació dels treballs serà des de les 0:00 h del dia 15 de Març de 2018 fins a les 23:59 h del 15 de Maig de 2018

Setena:

L’Escola de Tabal i Dolçaina, Russafa-fa, nomenarà un Jurat Tècnic, el qual valorarà les obres.

Vuitena:

Dels pas-dobles presentats se seleccionaran un màxim de tres, que seran considerats finalistes.

Novena:

Els pas-dobles finalistes seran interpretats en privat per la colla RUSSAFA-FA el dia 28 de juny de 2018, en el qual es resoldrà el Concurs.

Desena:

Es lliurarà un sol premi de 500 €, així com Diploma atorgat pel Jurat Tècnic. En el cas de que cap obra presentada tinguera la suficient qualitat, el Jurat podrà declarar desert el premi.

Onzena:

El pas-doble guanyador serà interpretat, en primícia, per la colla RUSSAFA-FA, en el concert Aniversari.

Dotzena:

L’autor guardonat conservarà tots els drets que la Llei de Propietat Intel·lectual concedeix, als autors, respecte a audicions públiques, edicions impreses, gravacions i qualsevol altra cosa reconeguda per la Llei.

El pas-doble guanyador, atorgat pel Jurat Tècnic, passarà a nomenar-se “PAS-DOBLE RUSSAFA-FA”.

Tretzena:

Serà obligatori mencionar, als programes dels concerts en què s’interprete l’obra premiada, segons en cada cas, així com en edicions impreses, discs, edicions radiofòniques i televisió, la següent llegenda:

- 1r. Premi del concurs de pas-dobles de l’E.T.D. Russafa-fa, de València, commemoratiu del 25é Aniversari.

Catorzena:

Les partitures de l’obra premiada passaran a integrar l’arxiu de l’Escola de Tabal i Dolçaina RUSSAFA-FA, podent ser editada i gravada sense necessitat del permís de l’autor.

Quinzena:

Els pas-dobles no premiats podran ser arreplegats pels autors en el termini de 30 dies. Passat aquest termini, seran destruïdes.

Per a qualsevol dubte o informació:

Correu electrònic: Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessiteu que el JavaScript estigui habilitat per a mostrar-la

Telèfons: 685 67 85 80

ANNEX:

Plantilla de la Colla per a presentar les particel·les

Dolçaines: 17 intèrprets

Percussió: 5 percussionistes

 

Darrera actualització de dijous, 15 de març de 2018 08:46  

Breus

Vos convidem al proper VIIIé Concert de Festes de la Colla de Dolçaines i Tabals MAL PASSET de Cocentaina, que serà el diumenge, 7 d’agost, a les 9 de la nit, al Pati d’armes del Palau Comtal. Amb la participació del Conservatori Professional Municipal d’Albaida. Serà un bon concert Vos esperem.

(Invitació enviada per la Colla MAL PASSET de Cocentaina)