russafa-fa! Escola de Tabal i Dolçaina

  • Augmenta la mida de la font
  • Mida de la font per defecte
  • Disminueix la mida de la font
Home Informació RUSSAFA-FA al PALAU DE LA MÚSICA

RUSSAFA-FA al PALAU DE LA MÚSICA

Correu electrònic Imprimeix PDF

Palau de la Música 25é Aniversari

Dins dels actes programats, celebrant els 25 anys de RUSSAFA-FA, va actuar en el Palau de la Música, de València, interpretant diverses peces musicals, que al llarg de la seua història han tocat en passacarrers, concerts, etc.

Les diverses peces musicals van ser dirigides pels diferents directors que, a través dels 25 anys, han passat per RUSSAFA-FA: Francisco Blasco, Fernando Cantó, Emili Borja i per l'actual director Luis Sanz.

S'ha de destacar, dins de les peces interpretades, el "PAS-DOBLE RUSSAFA-FA", composta per Carlos Ferrero Alcázar, que va obtenir el 1er Premi de Composició Commemoratiu del 25é Aniversari de l'Escola de Tabal i Dolçaina "RUSSAFA-FA".

Em de dir que , tant el públic com la totalitat dels membres de Russafa-fa van gaudir de l'acte, sense oblidar-nos dels educands, majors i menuts, que també participaren en el concert, representant el futur de RUSSAFA-FA.

Darrera actualització de dimarts, 18 de setembre de 2018 10:31  

Breus

Us comunique de la informació enviada per la Federació de Folklore:

Benvolguts Amics :
 
Adjunt vos enviem el projecte de subvenció d'intercanvis entre associacions federades, per al present any 2010, en el que figuren les condicions de les mateixes.
 
En el present any el termini per a la presentació de sol·licituds, finalitzarà el pròxim dia 30 de Abril del 2010.